Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мелания Тръмп официално се мести в Белия дом

отпечатай новината

09.06.2017 12:01 | Видян 2377 пъти

Мелания Тръмп официално се мести в Белия дом

През януари Мелания Тръмп стана единствената съвременна Първа дама в историята, която забави преместването си в Белия дом след президентското откриване.Нейното отлагане накара мнозина да повярват, че мисис Тръмп може и да не стигне до Белия дом, както и да вдъхнови много спекулации, че вместо това предпочиташе сегашното си споразумение, живеейки със сина си Барън в позлатения мезонет Тръмп Тауър.

Но сега, когато Барън завърши учебната година, изглежда, че Мелания и най-младият син на Тръмп най-накрая правят голямото движение. Докато родителите на Мелания в момента живеят заедно с нея в Тръмп Тауър, Виктор и Амалия Кнавс няма да се движат на пълен работен ден в D.C., евентуално индикация, че Мелания все още възнамерява да раздели част от времето между дома си в Ню Йорк и новата си резиденция Белия дом.

Според Политико, помощниците на "Тръмп" се надяват, че присъствието на Мелания ще помогне за успокояване на все по-раздразнения и изолиран президент, който е зает тази седмица, за да разкрие неудовлетвореността си. Наблюдателите на Белия дом обаче много добре помнят, че Първата дама беше там същата сутрин Тръмп реши да избере онлайн битка с кмета на Лондон Саджик Хан след терористичната атака срещу Лондон Бридж и също така, когато по-късно се разказа за Забраната за пътуване, която е спряна в съда. Това е почти сякаш неговите помощници не са осъзнали, че Тръмп не слуша никого - много по-малко семейството му.

Времето, през което първата двойка са прекарали заедно, всъщност са довели до по-малко от звездни резултати за PR. Кой може да забрави драстичното превключване на Първата дама в изразите от встъпването в длъжност - завинаги обезсмъртени във формата на GIF - или този вирусен клип, излязъл от дипломатическото им пътуване до Израел, където Тръмп стига за ръката ѝ и тя я отблъсква. Според доклада "Политико" Мелания само изтласка ръката на Тръмп, защото беше "настроена към протокола" и мислеше, че това е "неподходящ жест за официално пристигане". Очакваме с нетърпение още по-неловки обяснения за бъдещите изяви на привържениците на Белия дом. Засега добре дошли във Вашингтон, Мелания!
 

Vogue

Снимка: getty images

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !