Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ники Дойчинов разходи бебето

отпечатай новината

09.06.2017 14:53 | Видян 1881 пъти

Ники Дойчинов разходи бебето

Ники Дойчинов все повече заприличва на семеен човек. Водещият на централната информационна емисия на Нова използва всяка свободна минута, за да е с 4-месечния си наследник Марко и любимата си Петя. Почти ежедневно той може да бъде видян да бута бебешката количка по парковете на София и да прави смешни муцки, с които забавлява сина си.

Онзи ден ники и домочадието му бяха заснети в Докторската градина. Мястото не е близо до дома на журналиста, но явно той не се стряска от големите разходки.

Докато се наслаждаваха на хубавото време, Дойнов и половинката му срещнаха семейна приятелка, видя уикенд. Двете дами седнаха на пейка в парка, за да си побъбрят по женски, а водещият на новините отиде със спящия си син на сянка под дърветата.

Скрил се от жарките слънчеви лъчи, 45-годишния новинар разцъка на телефона си - прегледа си пощата и прочете последните вести в интернет. направи и няколко снимки на прелитащите птички.

Дойнов и съпругата му са заедно от няколко години. През 2014-а те сключиха брак, но не оповестиха венчавката си. И до днес екранният партньор на Ани Салич отказва да разкрие какво работи жена му и единственото, което се знае за нея, е, че не се подвизава в медийния бранш.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !