Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Филипинката Сара ли ще спечели Гласът на България?

отпечатай новината

09.06.2017 15:36 | Видян 2000 пъти

Филипинката Сара ли ще спечели Гласът на България?

Филипинката Сара Сюзет най-вероятно ще спечели Гласът на България, е мнението на повечето зрители на шоуто, научи седмичник. 39-годишната певица притежава всичко необходимо, за да се сдобие с титлата за любим глас на страната ни.

Тя е изключителен талант с невероятен глас, присъствие, а и скромност. Именно с тези качества спечели одобрението не само на журито, но и на цялата аудитория, която не просто я подкрепи на полуфинала на шоуто, а и я предпочете пред основната ѝ конкурентка Симона Загорова.

Цветнокожата Сара Сюзет Намба е сред най-стабилните изпълнители и до момента не е имала гаф, не е сваляла и нивото си нито веднъж. Тя премина с лекота всички предизвикателства и трудни задачи, на които беше подложена във форма.

И въпреки сериозната конкуренция отвя всички от пътя си включително дъщерята на Глория. Симона отпадна на втория жив концерт миналата неделя вечер. Фолк наследницата изпълни доста зрелищно парче на Уитни Хюстън, но въпреки това напусна състезанието на крачка от финала.

На 11 юни, неделя, всички зрители на шоуто решават дали можем да подкрепим не българин, а чужденец за победител в най-гледаното музикално шоу у нас. Сара Сюзет има всички шансове да получи тази подкрепа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !