Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наско Колев: Нимфоманката г-жа Мария Илиева е много жалка

отпечатай новината

09.06.2017 17:21 | Видян 4143 пъти

Наско Колев: Нимфоманката г-жа Мария Илиева е много жалка

Певицата Мария Илиева май ще се окаже доста отмъстителна. След като рапарът Атанас Колев я заряза заради друга, 40-годишната изпълнителка е решила да го съсипе, научи уикенд. Поп звездата, известна с впечатлението си към млади лъвчета, се зарекла, че ще впрегне всичките си връзки, за да срине музикалната кариера на бившия си.

"Това момченце не знае на какво съм способна!", заклина се Илиева пред приятели.

Самият Наско признава за скандала помежду им, като публикува гневен статус в социалнита мрежа.

"Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамеха ме. Г-жа Илиева даже песните ми изтри. Отсега нататък ще се продуцирам сам. Видях какво ли не в тоя музикален "бизнес" от всякакви хора - познати и непознати, "близки" и "приятели". Сблъсках се с измами, лицемерие, опити за провокация, но вече ми е през чатала! Жалки сте, много сте жалки!", изригна Колев в интернет пространството.

Оказва се, че Илиева му подляла вода, като изтрила общите им песни от сайта за видеосподеляне Ютюб и интригантствала в звукозаписната компания Facing the sun, която впоследствие прекратила работата си с младия рапър.

Колев и певицата, която е с 20 години по-възразстна от него, така и не признаха, че са били любовници, но фактът, че тя му отмъщава по този начин, само потвърждава слуховете.

Говори се, че когато Наско се е опитал да я замени с далеч по-младата манекенка Биляна Лазарова, ненаситната за млада плът Мария полудяла и се зарекла да му почерни живота. Самият Наско признава, че е зарязал певицата, защото буквално го изцеждала с непрекъснатите си щения за сексуално общуване.

Младият талант от Х Фактор, прелъстен още като ученик от развратната си менторка, правил по 8 пъти дневно секс с нея.

Според запознати краят на отношенията им дошъл със съдействието на родителите на Наско, които отдавна мърморели на сина си да зареже кака си Мара. Щом научили от медиите, че топли леглото на два пъти по-възрастна от него жена, те изпаднали в шок, а майка му буквално побеляла от притеснение.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !