Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Сурогатна майка роди на Роналдо близнаци

отпечатай новината

12.06.2017 09:56 | Видян 2450 пъти

Сурогатна майка роди на Роналдо близнаци

Футболистът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо стана баща на сурогатните близнаци.

Децата, момче и момиче, наречени Ева и Матео, са родени в четвъртък съобщиха по португалския телевизионен канал SIC.

"Матео и Ева, това са имената на близнаците на Кристиано Роналдо", твърди каналът. "Момчето и момичето се раждат от сурогатната майка. Това е тайна, която Кристиано Роналдо все още не е разкрил на останалия свят."

Телевизионната станция първоначално не каза къде са децата в момента и разкри, че все още няма снимки на бебетата.

Все още няма официално потвърждение за новината от футболиста или от неговите агенти, но в петък няколко португалски уебсайтове и вестници написаха историята, включително водещият португалски дневник Correio da Manha.

Британски вестник съобщи през март, че Роналдо трябва да стане баща на близнаци.

Според него сурогатната майка на западното крайбрежие на САЩ е била в напреднала бременност и очаквала бебетата "много скоро".

Роналдо, който излизаше с испанската красавица Джорджина Родригес, зашемети света през юли 2010 г., като обяви в Twitter и Facebook, че е ще става баща.

Кристиано Роналдо младши, известен като Кристианиньо, сега е на шест.

Гордата баба на детето Долорес Авейро разкри в одобрена биография, публикувана през юли 2014 г. в Португалия, че е взела младото момиче от частна болница във Флорида.

Семейството на Кристиано винаги отказва да обсъжда дали синът му е роден на сурогатна майка, въпреки твърденията на бивша бавачка, че сестрата на футболиста Катя ѝ е казала, че има две мексикански майки.

Мария Мануела Родригес, която работи в дома на Катя в Мойта близо до Лисабон в продължение на 10 месеца, сподели пред водещия португалски таблоид Correio da Manha през август 2011 г .:

"Веднъж видях вестникарска статия, твърдейки, че майката на детето е искала да си го върне".

"Това е лъжа, защото майката е мексиканка, а тя дори не е видяла дали е момче или момиче, защото е сурогатна майка", споделя Катя.

Кристиано никога не е реагирал на други истории за майката на сина си, които в Португалия имат по-малко доверие, включително една, която твърди, че е безработна американска сервитьорка е платила 10 милиона лири, за да запази самоличността си и да предаде бебето на семейството си след еднодневна стойка.

Говорейки през юли 2014 г., по-голямата сестра на Кристиано Елма признава: "Кристиано понякога пита за майка си. Веднъж му казахме, че е в Рая, но брат ми и майка ми не харесаха това и ни помолиха да не го повтаряме. Сега казваме, че майка му е пътувала. Той мълчи, забравя за това и не пита повече."

Има и неотдавнашни спекулации, че приятелката му е бременна.

Кристиано накара мнозина да направят заключения, когато през май публикува романтична снимка на себе си и Джорджина в Instagram, на която той е обгърнал коремчето на девойката с ръка.

Майката на Кристиано каза, че това са глупости и той няма да става отново баща.

Източник Daily mail

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !