На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Линдзи пак в участъка

отпечатай новината

12.06.2017 10:54 | Видян 1385 пъти

Линдзи пак в участъка

Мина почти година, откакто Линдзи Лоън и бившият ѝ годеник – милионерът Игор Тарабасов, прекъснаха романса си с бурен скандал на плажа, прераснал във физическа разпра. Но изглежда разногласията им не са приключили съвсем. Daily Mail разкри, че 30-годишната актриса е посещавала полицейския участък три пъти през май заради обвинение в кражба от екслюбовника ѝ.

Според 24-годишния богаташ Линдзи му е свила лични вещи на стойност около 30 000 долара. Сред тях са часовник Ролекс, някои дрехи и бижута. Двамата живееха в един апартамент до миналия август.

„Игор преследва Линдзи от месеци, за да му върне личните вещи, но без успех. Накрая нямаше избор освен да уведоми полицията и да я обвини в кражба. Тя беше доста трудна за откриване и се наложи органите на реда да я заплашат с арест чрез публициста ѝ“, разкри близък до Тарабасов пред медията.

Говорителите на Лоън категорично отрекоха тя да е била издирвана от полицията. По думите им Игор и хората му се свързали с нея за вещите му и тя му ги върнала. Това не е първият път, в който рижата звезда е била обвинена в кражба. През февруари 2011 тя сви колие за 2500 долара от бижутерски магазин и получи условна присъда и пробация, която обаче наруши. Съдът ѝ даде 120 дни затвор, от които тя прекара месец зад решетките и останалото време под домашен арест.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !