Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Радко Петков спечели Гласът на България

отпечатай новината

12.06.2017 11:24 | Видян 1536 пъти

Радко Петков спечели Гласът на България

Радко Петков спечели Гласът на България, пише blife. Той успя да се окичи с престижната титла в невероятна конкуренция с изключителната Сара-Сюзет Намба.

Радко посрещна новината със сълзи на очите. "Чувствам се уникално", отрони той от сцената и благодари на приятелите и на семейството си.

Радко си подал документите за участие в Гласът на България на шега. "Той има душа на артист. Влага и душа и сърце във всяко изпълнение. Той е моят победител", каза неговият ментор Иван Лечев.

Новият глас на България победи с песента на Васил Найденов Сбогом, моя любов.

Сара-Сюзет изправи и публика, и жури на крака с финалната си песен All by myself на Селин Дион. С невероятния си глас филипинката не един път успяваше да разплаче хората в залата. "Хора, това е гласът. Невероятен талант", каза нейният ментор Поли Генова. Нито един от членовете на журито не намери и една критична дума за Сара.

Сара е професионална певица и докато работи като такава на кораб, среща бъдещия си съпруг – дек офицера Георги. "България, ти си моята нова родина", нееднократно се кълнеше от сцената филипинката.

Сара е единственият финанилист, който успя да накара всички членове на журито да се обърнат още на кастингите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !