Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Затворнички на бунт срещу Анита Мейзер

отпечатай новината

13.06.2017 12:37 | Видян 1827 пъти

Затворнички на бунт срещу Анита Мейзер

На бунт срещу скандалната Анита Мейзер скочиха пандизчийките от Сливенския затвор, научи седмичник. Шест месеца след като я посрещнаха като рок звезда, рейтингът на черната вдовица рязко спадна.

Причината за разрива в отношенията със съкилийничките й се оказва специалното отношение на медиите и надзирателите към Анита. Останалите затворнички настояват Мейзер да престане да се ползва с различни привилегии и да лежи при същите условия като останалите. За това пред вестника разказа разгневената пандизчийка Радка Велкова, която лежи с обвинената за убийството на съпруга си Анита.

"Тази мангалка, чието истинско име е Айше, а всички наричат Анита Мейзер, получава ВИП обслужване зад решетките, след като си плаща на надзирателите!", гневно обяви 28-годишната жена, която също е пандизчийка в Сливенския затвор, където се намира в момента и Мейзер.

"Отношението към нея е много по-различно. Дразни всички с претенциите си", категорична е затворничката.

"За рождения ѝ ден внесоха няколко дузини балони с хелий. Представяте ли си, зад решетките имаше даже това", възмутена е затворничката.

Рожденият ден на Анита Мейзер в килията действително бе посрещнат с кючеци до ранни зори, песни, танци и специално направена от съкилийничките й бисквитена торта. За празненството имало специално позволение от директора на затвора в Сливен, до когото Анита писала писмо отрано. И втора торта с разрешението на управата получила Анита за личния си празник - от дъщеря ѝ Джулия.

Прекомерната обич на близките към Анита пробудила люта завист сред съкилийничките ѝ. Именно тогава започва и разривът в отношенията на ВИП пандизчийката с нейните приятелки по съдба. Затворничките започват да ѝ завиждат за луксовете, които си позволявала дори зад решетките, както и заради вниманието на медиите към нея.

"Оплаква се от нещо, веднага я изваждат навън за преглед при специалист, а това, че аз се разболях от рак зад решетките, изобщо не интересува никого", жалва се Радка, която лежи за кражба.

Лично отношение към Анита имало дори когато ѝ внасят багаж по време на свижданията, разказва още завистницата. "Пълнят ѝ две огромни пазарски торби догоре с плодове, такива, каквито няма на затворническата лавка. Никой не следи какво е теглото им, а на моя съкилийничка махнаха два домата от багажа, защото тежал над позволеното", обяснява още Велкова.

Бъдещето на скандалната силиконка Анита Мейзер ще се решава на 11 юли пред Окръжния съд във Варна. Делото бе стигнало до апелативните магистрати, но върнато за ново разглеждане заради процесуални нарушения. На почернената майка на убития Николай Димов не била дадена възможност да участва в процеса. На делото било дадено ход, без Петранка Димова да присъства в залата.

Последната присъда преди връщане на делото, която Анита Желева-Мейзер чу, бе три години затвор за това, че е удушила мъжа си Николай Димов по непредпазливост - завързвайки го със свински опашки. След това се опитала да подкупи полицай, за да не я задържа.

Макар по обвинението за причиняване на смърт по непредпазливост Анита можеше да се отърве с условна, признанията ѝ, че е дала подкуп на ченге, ѝ гарантираха затвор.

blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !