Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Кичка Бодурова по спешност в болница

отпечатай новината

13.06.2017 13:19 | Видян 2053 пъти

Кичка Бодурова по спешност в болница

Пневмония покоси Кичка Бодурова, научи blife. Звездата на българската естрада е в болница и принудително отмени концертите си в Плевен, Търново и Стара Загора.

„За съжаление дъждът и студеното време след концерта в Пловдив ѝ повлияха и тя разви инфекция на дихателните пътища. Дори и силния антибиотик не ѝ помогна, затова ще се наложи да отложим малко концертите. Феновете могат да ги върнат и да получат обратно парите си”, обясняват от екипа на Кичка.

Бодурова бе планирала шеметно турне в началото на лятото, но лошото време я извади от строя. Певицата обаче е твърдо решена да се срещне с феновете си и дори обеща, че щом се възстанови, ще насрочи нови дати за концертите си.

За първа година Кичка ще прекара цялото лято в България. Тя вече си е купила кокетен апартамент в Слънчев бряг и планира да остане цяло лято на морето.

Специално за дъщеря си музикалната прима е избрала и място до по-голяма част от атракционите. „Надявам се и тя да дойде и да поостане, а атракциите да ѝ допаднат”, допълва още Бодурова.

„Иска ми се да ѝ покажа България за по-дълго време. Здраве да е, и това ще стане”, убедена е Бодурова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !