Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Любо Киров и Авеню снимат сън в НХА

отпечатай новината

13.06.2017 15:07 | Видян 1230 пъти

Любо Киров и Авеню снимат сън в НХА

„Сънища без край” се казва новият сингъл на дует „Авеню”, в който специално участие има и Любо Киров. Видеото към парчето вече е заснето с режисьор Люси Иларионов на три локации, сред които Националната художествена академия и паркинг до голям магазин за играчки в столицата.

„Пожелахме си да завали дъжд, за да ни намокри паркинга, и така и стана. После на фона на залязващото слънце заснехме невероятни кадри. Парчето е с мидтемпо, но с изразена ударна секция и китари.

Има известна носталгичност в звученето и гласът на Любо го прави още по-интересно. Това е първият ни вокален гост след 1994 г., когато направихме „Живели ли сме някога преди” с Георги Христов.”, сподели за „Монитор” Велизар Соколов-Заки.

„Сънища без край” ще получи премиерата си на живо този петък на церемонията по връчването на наградите на „БГ Радио” в Благоевград. Феновете на „Авеню” могат да получат своята доза качествен поп и на 17 и 18 юни в Музикалния театър, където ще се играе базирания на дискографията на Боби и Заки мюзикъл „Бягство”.

През есенния сезон проекта ще се завърне на сцена, но главните роли в него този път ще си поделят отличниците от X Factor Михаела Маринова, Невена Пейкова и братята Пламен и Иво Добреви.

Източник: monitor.bg

Снимка: Красена Ангелова

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !