Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария ще се бракува за трети път

отпечатай новината

14.06.2017 10:10 | Видян 2559 пъти

Мария ще се бракува за трети път

Певицата си тръгнала без пари, но с достойнство преди 10 месеца от бизнесмена.

След раздялата с милиардерския син Христиан Гущеров Мария има нов мъж в живота си, а подкрепата му я окрилява до толкова, че вече са решили да станат семейство, пише монитор. В интервю за Нова тв миньончето призна, че чака да финализира развода си, за да се разходи до олтара за трети път.

Настоящата си половинка срещнала чрез общи приятели. Фолк дивата обаче отказва да коментира възрастовата им разлика или бизнеса, с който той се занимава. Тя уточнява само, че в спекулациите, че топли производителя на месо Ангел Тенев, няма нищо вярно.

„С него се чувствам добре. Той стои зад мен във всичките ми казуси и проблеми. Това е причината да минавам през препятствията самоуверено и с усмивка.”, разкрива певицата пред сп. Love Style.

За краха в брака на Мария с Гущеров се заговори едва през март, но тя се е изнесла от дома им в Драгалевци с дъщеря си Марая още преди 10 месеца. От тогава съпрузите се събирали на приливи и отливи.

„Прецених, че вече не намирам себе си там, нито онова, което съм намирала някога. Оттогава няколко пъти съм се връщала, но без багаж. В началото на март обаче приключих контактите с Христиан, защото това беше една агония и време, което няма смисъл нито аз да губя, нито той. Не съжалявам за сватбата ни, а само за обидите, които понасям в момента. Всички тези първи страници, които излизат в така наречението таблоиди, за мен са обидни. Тези писания опорочават едни много красиви години назад във времето, когато съм била щастлива.”, изповядва се изпълнителката на Червеният картон.

Тя категорично отрича във връзката й с Гущеров да е бил замесен трети човек, както и това да е звъняла на Христиан, за да го моли да се съберат отново. „Моят праг на търпимост е много висок и за да си тръгна, значи наистина няма връщане назад. Уверявам ви – такова решение наистина не е лесно за вземане. Все пак да не забравяме, че три години не ходих по участия.

Трудно си стъпих на краката, но успях да премина и през това изпитание съвсем сама. След всичко, което преживях, си сложих още една обеца на ухото. Тръгнах си с моето достойнство. Нямам претенции към абсолютно нищо, което не е мое. Ако някой е горд от факта, че нещо ми е отнел, да си се радва. Моето желание е разводът да е по взаимно съгласие и всичко ще приключи много скоро”, казва още Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !