Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Загатване от мама: Луиза Григорова бременна

отпечатай новината

14.06.2017 12:36 | Видян 3293 пъти

Загатване от мама: Луиза Григорова бременна

Майката на Луиза Григорова и шефката на Ивет фешън – Ивет Григорова, индиректно загатна, че дъщеря ѝ и нейният съпруг Мартин Макариев чакат наследник, пише монитор. За бременността на актрисата се заговори навръх рождения ѝ ден след кадър в Инстаграм, от който между двете части на банския ѝ наднича добре оформено малко коремче.

Последователите на звездата моментално предположиха, че с такъв овал на силуета тя най-вероятно е в първите три месеца.

„Нямам проблем да стана млада баба. Господ си знае работата. Ако се случи, ще бъдем още по-щастливи. Всичко си е с времето и в реда на нещата“, сподели за BiT Григорова.

Макариев вече има 7-годишно момченце от първия си брак, а Луиза се разбира чудесно с него. В свои интервюта тя неведнъж е заявявала желанието си да стане родител и вече е спряла да отлага майчинството заради приоритети в кариерата.

Ивет призна, че харесва зет си и го намира за страхотен човек, с невероятно отношение към Луиза.

„Наистина много я обича и това се чете в излъчването им. Те просто изгарят от щастие. Вече две години тя нито за момент не е променила мнението си, че това е човекът, с когото иска да остарее“, каза Ивет.

На сватбата, на която кумуваха актрисите Весела Бабинова и Дария Симеонова, тя също била с кубинки – досущ като дъщеря си под булчинската рокля.

Григорова и Макариев в момента се радват на седмица релакс по родното Черноморие, тъй като съвсем скоро актрисата започва снимките на Откраднат живот. Сватбеното си пътешествие са отложили за септември, когато ще посетят няколко големи рок концерта в различни краища на Европа.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !