Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жан Люк Амслер взриви Модна фиеста Албена

отпечатай новината

14.06.2017 15:06 | Видян 1403 пъти

Жан Люк Амслер взриви Модна фиеста Албена

Любимият дизайнер на Джери Хол и Изабел Аджани - Жан Люк Амслер, представи най-новата си колекция на „Модна фиеста Албена”. „Зовът на Париж” включва 28 тоалета, а сред моделите, избрани да ги представят, бяха Мисис България Боряна Йорданова и Крис Пасева от Варна, пише Monitor.bg.

Хубавиците получиха покана от Амслер да участват и в ревюто му в Париж на 27 септември, когато е Световната седмица на модата.

„Амслер, изградил имиджа си като дизайнер при Ив Сен Лоран, Диор и Шерер, дойде в Албена веднага след дефилето си в Париж. Основното му изискване бе момичетата на котешката пътечка да са над 18 г. и да са високи поне 180 см”, обясни продуцентът на събитието Мариана Аршева.

Злато, черно и червено бяха основните акценти в колекцията, които могат да направят всяка жена богиня, смята Жан Люк Амслер. За него тези цветове са символ на лукса, любовта и стила за жените по света.

На „Модна фиеста Албена” участваха над 20 студенти от Варненския свободен университет, които представиха както индивидуални, така и сборни тематични колекции.

Снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !