Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Очевидец на инцидента със Сани: Беше мъртвопияна, падна по стълбите

отпечатай новината

15.06.2017 13:01 | Видян 2249 пъти

Очевидец на инцидента със Сани: Беше мъртвопияна, падна по стълбите

Един от очевидците, присъствали по време на инцидента на сватбата - Даниел, разказа какво е видял, пише в. "България днес". "Не познавам много добре Александра, но знам що за човек е по принцип. Не я бях виждал отдавна, но когато се срещнахме на сватбата, беше много пияна.

И продължаваше да пие. Момчетата на бара не искаха повече да й сервират алкохол. Тогава тя започна да крещи, да се опитва да издърпва бутилката с уиски от ръцете им. Накрая те изпуснаха бутилката и уискито се разля по бара", разказва Даниел и допълва: "През цялото време Александра се държеше лошо с останалите гости. Никой с нищо не я беше провокирал, всички се забавляваха.

Тя обиждаше, наричаше шведките с грозни думи. Когато партито свърши, тръгнахме за такси. Трябваше да се слиза по много стълби. Тя и Сами бяха точно пред мен. Всички, които слизаха в този момент, видяхме как тя загуби равновесие и падна по стълбите. Сами се опита да я задържи, но не успя и тя падна. И почна да крещи. После нашето такси дойде, но това е, което видяхме.

Източник и снимка: Novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !