Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

отпечатай новината

15.06.2017 13:17 | Видян 2151 пъти

Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

Горещи страсти на горещи скали и още по-горещи гръцки плажове прехвърчат между Анелия и  колегата й от южната ни съседка Кириакос Георгиу.

Двамата сформираха най-новия дует в попфолка и зарадваха меломаните с темпераментно парче в две версии – на български и на гръцки език, със заглавия „Кажи ми“ и „Pos Tin Ides“. Композицията е дело на Даниел Ганев, а двата текста са написани съответно от Петя Радева и Thanasis Garavelas.

За видеореализацията на сингъла екип от България начело с режисьора Георги Марков пътува за курортното селище Вурвуру, разположено на полуостров Ситония. Именно там за снимачни площадки са използвани девствени плажове и красиви скали. Макар да звучи контрастно, всъщност в пълен синхрон с цялостната идея са и кадрите, заснети на територията на най-луксозния местен хотел Ekies All Senses Resort.

Кристално синьо, златно жълто и така отиващото на лятото бяло са цветовете, в които погледът на зрителя се губи и го кара да мечтае за ваканция и за любов.

Стайлингът на изпълнителите в клипа е дело на Августина Маркова-Тути, гримът – на Никола Иванов, а прическите на Анелия – на Симона Сивова от салон Fetish.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !