Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ася Капчикова се стопи с 9 кг

отпечатай новината

15.06.2017 14:53 | Видян 2624 пъти

Ася Капчикова се стопи с 9 кг

Носителката на титлата Мис Плеймейт за 2015 година Ася Капчикова оказа върховна форма, която е постигнала с много усилия.

26-годишната блондинка разкрива, че е свалила цели 9 килограма от теглото си. Седем от тях те е натрупала по време на участието си в риалити формата Фермата. Тя споделя, че драстичното й напълняване се дължи на храната, която й се налага да консумира по време на предаването – основно въглехидрати, като картофи, ориз и хляб.

“Имах целулит, бях с огромни бузи и имах двойна гуша”, сподели тя. “Дори майка ми ме разкритикува остро. Каза ми: “Беше ужасно дебела, беше грозна”, споделя Капчикова.

Ася обаче бързо се взема в ръце и започва да спазва режим. Тя споделя, че не е гладувала, а се е хранила изцяло здравословно. “Гладът не е рационален за мен, защото вкарваш тялото в режим на стрес”, споделя плеймейтката.

Тя разкрива, че и до днес тренира поне четири пъти в седмицата и похвали фитнес инструктора си, като каза, че “прави чудеса” и е горда от начина, по който изглежда. “Сега дори съм в по-добра форма отпреди и съм много доволна от фитнес инструктора си, който прави чудеса”, похвали се Ася.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !