Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Наталия Кобилкина с ултиматум към мъжа ѝ

отпечатай новината

15.06.2017 18:03 | Видян 2759 пъти

Наталия Кобилкина с ултиматум към мъжа ѝ

Наталия Кобилкина, която се венча за своя любим Такис Дретакис на приказния остров Скиатос, разбира не само от креватни ласки, а и от бизнес, пише Уикенд. Именно оправната рускиня превърнала мъжа си в милионер, нахъсвайки го да си поставя големи цели.

Всъщност Такис произхожда от богато семейство, които натрупали състояние покрайверигата си от нощни заведения в Атина. Днес обаче са ги продали и са се отдали на почивка. Преди да дойде в България, Такис завършил мениджмънт на туризма в Швейцария, сдобил се с финансово образование в Лондон и след стаж във Франция, живял две години в Монако.

Затова и говори добре френски език. В България пристигнал като мениджър на хотел в Банско, където и се запознал с Наталия. Сексоложката провеждала семинарите си именно там и покрай това често се виждала с Такис, като в крайна сметка се залюбили. Само че амбициозната рускиня не се задоволила с положението на вече законния си съпруг и се заела да с преквалифицирането му.

„Аз го мотивирах да започне собствен бизнес. Цяла година съм му надувала канчето. Една жена трябва да мотивира своя мъж – ти можеш повече, ти можеш повече. И той направи компания, която се занимава с управление на хотели. После го мотивирах, че искам център, където да провеждам семинарите си”, споделя Наталия.

На 1 май желанието й се сбъднало. Всъщност Такис го изпълнил. В Рибарица открил центъра, който Наталия кръстила Сикрет бутик. „Като малък замък е, с хубав басейн, барбекю, тенис корт, с гледка към планината и една река, която те събужда сутрин”, радва се сексоложката и допълва, че това ще е европейски център за медитации и духовно развитие. Освен това планира да работи с водещи йога центрове по света, които ще изпращат групи именно при нея в Рибарица, тъй като ще им е евтино, а и те имат нужда именно от такова място - усамотено, с добър сервиз, с добра зала.

Двамата ще прекарат още няколко дни на остров Скиатос. Иначе засега не се знае къде ще е сватбеното пътешествие. Затова пък е ясна следващата голяма мечта на сексоложката, която съпругът й се е заел да реализира. „Аз го моля, не му поставям задачи. Споделих му и новата си мечта за къща”, хвали се Наталия и допълни, че Такис й е обещал да я сбъдне до 2 години. Плануват скоро и да се сдобият с дете, което било голямото желание на семейството на Такис.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !