Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Криси Тийгън разкри своето табу в секса

отпечатай новината

16.06.2017 11:26 | Видян 1696 пъти

Криси Тийгън разкри своето табу в секса

Едно от любимите ни момичета напоследък Криси Тийгън отново стана тема номер 1 на таблоидите зад Океана. Поводът? Последното откровено интервю, което моделът даде за списание Marie Claire.

Криси изгрява на корицата на новия брой на американското издание, позирайки в рокля на Gucci с богат принт. Фотосесията е заснета на открито, а облечената във висша мода Тийгън се снима в пикап, върху покрива му и във високата трева на традиционна американска ферма.

Това, разбира се, далеч не е най-интересната част от списанието. Ако следите Криси в Twitter, то вероятно знаете, че брюнетката винаги говори това, което мисли. Независимо дали е свързано с президента Доналд Тръмп, някоя рецепта, която тества за новата си готварска книга или… секса със съпруга й Джон Леджънд. “С Джон бяхме на двойна среща с друга двойка, шегувахме се и тогава аз заявих: “Джон никога не е виждал ануса ми.” А той се обръща към мен и казва: “Шегуваш ли се? Всеки мъж вижда това, когато прави секс в кучешката поза.” От тогава съм я забранила.”

Криси продължава с откровенията и по темата за семейството. “Определено бих осиновила дете. Но много ми харесваше да бъда бременна. Може би трябва да се страхувам, заради следродилната депресия, но не знам. Няма как да бъде по-зле, нали?” Наскоро моделът разкри, че след като с Джон се сдобиха с момиченце, което кръстиха Луна, е изпаднала в тежка депресия. Криси се е борила със състоянието си в продължение на месеци и в крайна сметка е решила да говори открито за него, за да даде кураж на много млади майки в същото положение.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !