Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

КАКА ЛАРА И ШЕФ ЦВЕТОМИР НИКОЛОВ ЩЕ „КРЪСТОСАТ ВИЛИЦИ“

отпечатай новината

16.06.2017 12:50 | Видян 1957 пъти

КАКА ЛАРА И ШЕФ ЦВЕТОМИР НИКОЛОВ ЩЕ „КРЪСТОСАТ ВИЛИЦИ“

Тази неделя най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще е под мотото „Зареди се с енергия“. През целия ден десетки хиляди столичани и гости на града ще имат възможност да спортуват, да се забавляват, да участват в игри, да танцуват под музикалните изпълнения на най-големите български звезди, да готвят заедно и да научат повече за балансираното хранене.

От 16:00 ч. в специалния кът на MAGGI® на Голямата поляна в парка, Кака Лара ще „кръстоса вилици“ с шеф Цветомир Николов и заедно ще дадат началото на най-големия пикник за тази година. Пикникът и активностите на локацията на MAGGI® имат основна цел да фокусират още веднъж вниманието върху споделените моменти на щастие със семейството и близките, онези мигове, които ни правят щастливи, зареждат ни с много енергия, настроение, динамика и усмивки.

„Когато имаш две дъщери на две различни възрасти се налага да се съобразяваш с техните нужди в кухнята. Така и не можах да се науча да готвя – или става прекалено солено или безсолно и не се яде“, сподели за своя кулинарен опит Кака Лара.

Тя допълни, че благодарение на MAGGI® вече се осмелява да приготвя храната вкъщи. В неделя тя ще може да научи и някои тънкости от шеф Цветомир Николов в направата на вкусно барбекю, овкусявайки ястията с хитовия продукт на марката – MAGGI® Подправката.

Шеф Николов е готвач №1 на България за 2015 г., минал е през школата на един от най-популярните световни готвачи Гордън Рамзи и наскоро откри собствен свой авторски ресторант.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !