Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Деси Димитрова: Райън Гигс ме сваляше

отпечатай новината

19.06.2017 12:00 | Видян 2506 пъти

Деси Димитрова: Райън Гигс ме сваляше

Голямата легенда на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс си падна по българките! 43-годишният футболист с 672 мача за "червените дяволи" флиртувал с плеймейтка Деси Димитрова. Поне така си е помислила тя, видя HotArena.

Това се случило по време на купона в дискотеката след мача на звездите, организиран от Димитър Бербатов. Няма снимков материал, но щом Деси твърди, че е истина ще се опитаме да и повярваме.

"Някои от футболистите направо ококориха очи, като ми видяха бюста, бяха доста впечатлени. Райън Гигс доста често минаваше покрай мен и уж небрежно ме подбутваше. Явно съм успяла да го изпотя", разкри пред "България Днес" самата Деси. Друг е въпросът дали не разказва сънищата си.

Гигс е известен женкар на Острова. Заради постоянните си изневери в момента той е в процес на развод с жена си Стейси. Райън бе хванат на калъп дори с жената на собствения си брат - Наташа. Преди това той изневери и с тв звездата Имоджен Томас. Остава загадка дали е опитал от българската любов. Според Димитрова най-готин от всички футболни звезди е бил Митко Бербатов.

"Имаше много симпатични футболисти, някои от тях бяха точно мой тип. Но Бербатов е истинска класа, мъж мечта! Умен, красив и благороден. Преди бях влюбена в него. Нека не забравяме, че събитието беше с благотворителна насоченост. Трябва да му кажем едно огромно благодаря за това, че подпомага талантливите ни деца", каза още плеймейтката с огромни бомби.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !