Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бащата на Джордж проговори: Как Амал плени сърцето на семейство Клуни

отпечатай новината

19.06.2017 13:33 | Видян 1769 пъти

Бащата на Джордж проговори: Как Амал плени сърцето на семейство Клуни

Някога чудили ли сте се как точно Джордж Клуни (бившият най-заклет ерген на Холивуд) се запозна със съпругата си Амал Аламудин? Е, тайни в тази посока вече няма, тъй като таткото на актьора Ник не спира да говори за снаха си, която на 6 юни го дари и с две внучета – Ела и Александър.

Изглежда, че по време на първата среща на Джордж с адвокатката по човешки права, тя се е запознала и с двамата му родители. Всичко започва в далечната 2013-та, когато Аламудин е поканена на вечерно парти на приятели на семейство Клуни.

„Всъщност аз и Нина (Клуни) отворихме външната врата на Амал. Когато влезе, веднага се представи и си поговорихме малко. Тя беше много чаровна, прекрасна и уверена. До края на вечерта разбрахме, че е и мила и искахме да я приобщим към кръга си.
Още по темата

По едно време се обърнах към Нина и ѝ казах: „Погледни, тази дама може да плени нашето момче. Връзката им беше много по-различна от всички, които Джордж е имал. А аз наблюдавам личния му живот откакто стана на 13“, сподели пред сп. People бащата на актьора.

Ник очевидно е бил прав, защото година по-късно – през 2014 г., Джордж обяви на всеослушание пред Variety: „Ще се женя!“ и го направи.

А напук на всички прогнози, че бракът му няма да издържи, той изглежда по-влюбен и отдаден на съпругата си от всякога. Особено сега, когато го дари с близнаци.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !