Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Диляна Попова с халка, прости ли на Блатечки?

отпечатай новината

21.06.2017 11:52 | Видян 2190 пъти

Диляна Попова с халка, прости ли на Блатечки?

Загадъчна халка на безименния пръст на Диляна Попова предизвика множество въпроси, тъй като актрисата до момента не е обявявала да има нов мъж в живота й.

Снимки, с които единствено „България днес“ разполага показват мистериозния пръстен на брюнетката. Пръстенът е единствен, който краси ръката на моделката, което означава, че й е ценен и може да е от някой господин.

Папараците на изданието уловиха Диляна Попова в малкото свободно време, което има. По-голяма част от деня си Попова прекара със сина си Борил. Диляна зареди портфейла си с няколко стотачки от най-близкия банкомат и след това проведе телефонен разговор. От фотосите ясно се вижда, че моделката е напрегната и не е в настроение. Брюнетката се мръщи на това, което чува от отсрещната страна на слушалката.

След това се отправя с джипа си към вкъщи. Скъпарското возило на стойност 50 бона, стана нейна собственост малко след раздялата й с Асен Блатечки, което породи слуховете, че бащата на първото й дете й го е купил като извинения за страданията, които й причини. Диляна изглежда отслабнала, след раждането красавицата свали килограми, сега е по фина и с нова прическа.

С днешна Дата отношенията й с Асен Блатечки са приятелски. Скоро Диляна хареса снимка на бащата на Борил в социалните мрежи, на която той е облечен като полицай, а в ръката си държи палка. Моделката бе първата, която одобри фотоса на бившия си, от което става ясно, че не таи лоши чувства към него.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !