Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Тоца тъне в невиждан лукс в дома на новия си

отпечатай новината

21.06.2017 13:04 | Видян 1992 пъти

Тоца тъне в невиждан лукс в дома на новия си

Манекенката вече се е преместила да живее при тайнствения бизнесмен на име Николай, пише в. „Галерия“. И ако някой досега е смятал, че Петрова е живеела в лукс в прословутата си розова къща, то новият й дом е самото великолепие.

Огромният палат на богаташа се намира извън София, в близост до града, но в същото време - далеч от шумотевицата. Целият двор е засят с райграс, а в средата Николай впечатлява дамите с невероятен спа кът. Именно там Антония и любовникът й всяка вечер релаксират на по чаша шампанско в скъпарското джакузи, любуват се на водните лилии в импровизираното езерце и се наслаждават на гледката отвисоко. Според запознати само за тази част от двора Николай се е изръсил над 20 бона.

Това било обаче капка в морето в сравнение с луксозното изпълнение на интериора в палата на бизнесмена. Предполага се, че Петрова съвсем наскоро се е преместила да живее в дома на новия си. Самата миска предпочитала да не се разчува много за новото й местожителство, като вероятната причина е разводът с Александър Бередин, който още не е приключил.

Въпреки прясното настаняване, блондинката вече нарича палата свой дом. Припомняме, че Антония Петрова подаде молба за развод след близо 5 години брак с руснака милионер. Преди да се оженят, двамата имаха дългогодишна връзка, която нашумя в медиите покрай фалшивото отвличане на миската от Бередин.  

След две сватби – едната в Русия, другата в Лас Вегас, и привидно безоблачно щастие, Петрова подаде молба за развод. Официалната причина не е ясна, но слуховете носят, че руснакът й изневерявал. Малко след краха в отношенията им започна да се говори за новия мъж до Антония, който я правел истински щастлива. Наскоро двамата се върнаха от дълга ваканция на гръцкия полуостров Атон.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !