Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Ал Бано сбъдна най-голямата мечта на дъщеря си

отпечатай новината

21.06.2017 13:51 | Видян 2290 пъти

Ал Бано сбъдна най-голямата мечта на дъщеря си

Италианската звезда Ал Бано, който ще покори родната публика с уникален концерт-спектакъл на 5 октомври в Арена Армеец, изненада най-малката си дъщеря по случай 16-годишния й рожден ден. Легендарният музикант сбъдна най-голямата мечта на Ясмин Каризи, а именно да чуе на живо и да се запознае с идола си Джъстин Бийбър. Това се случи по време на популярен фестивал в Италия този уикенд, на който канадският поп певец бе хедлайнер.

Изпълнителят на "Libertà" придружи дъщеря си на събитието, като веднага след края на шоуто публикува в социалните мрежи емоционалната реакцията на наследницата си по време на изпълнението на тийн идола. Видеото предизвика огромен интерес и събра рекорден брой харесвания и коментари в официалния профил на Ал Бано във фейсбук.

Присъствието на Албано Каризи на фестивала не остана незабелязано от многобройните му фенове, които побързаха да се снимат с него за спомен. Въпреки че бе неотлъчно до дъщеря си, любимият изпълнител на Италия раздава автографи в продължение на цял час.

Класикът на италианската музика не пропуска да изрази любовта си към своите наследници, като често споделя техни снимки в социалните мрежи. Ал Бано има пет деца от бившата му съпруга и сценична партньорка Ромина Пауър, както и син и дъщеря от ТВ водещата Лоредана Лечизо.

На 5 октомври Ал Бано ще излезе на сцената на Арена Армеец, подкрепен от виртуозите от Софийска филхармония, за да представи всичките си големи хитове - „Felicità“, "Libertà", "Sempre sempre", “Sharazan”, "Nostalgia Canaglia". Билетите са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. VIP пакети можете да закупите от bileti365.com.
Организатор: MOKO Solution.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !