Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джена няма спирка - не излиза от кръмчите и се скъсва от работа

отпечатай новината

21.06.2017 14:21 | Видян 1825 пъти

Джена няма спирка - не излиза от кръмчите и се скъсва от работа

Джена се завърна на музикалната сцена на 1 юни и графикът й е изпълнен с многобройни срещи с нейните почитатели. Музикалният подарък на звездата на телевизия "Планета" по случай рестартирането на нейните клубни участия след краткото майчинство е песента "Коя", успяла бързо да се очертае като един от сигурните хитове това лято.

Ефектният видеоклип веднага привлече вниманието на меломаните и за три седмици генерира над 3 200 000 гледания в официалния канал "Planeta Official". Певицата е в страхотна форма, изпълнена с позитивна енергия, сияе от щастие и за никой не е тайна, че в основата са двама мъже - нейният съпруг Атанас Стоев и техният малък син Атанас III.

Джена винаги е била много активна в социалната мрежа, защото обича да е близо до своите фенове. И в този специален момент, тя отново не пропусна да сподели своите емоции.

"Когато около нас е пълно с какво ли не, се успокоявам, че моят принц е в живота ми и всеки ден благодаря на Бог, че ви имам с бебо. Обичайте се, приятели и се дръжте здраво един за друг. Само дървото с дълбоки корени не може да бъде изтръгнато. Смело дерзайте напред", сподели Джена в своята страница.

Източник и снимка: PIK.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !