Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Вижте тайното бебе на Мария

отпечатай новината

22.06.2017 10:30 | Видян 2767 пъти

Вижте тайното бебе на Мария

Фолк дивата Мария е родила тайно, научи ПИК. Всеки ден сексапилната певица разхожда бебето около дома си, бързо пристигайте, за да документирате мистериозната й рожба! Имейл с този сигнал пристигна наскоро на пощата на жълтите новини. Папараците на светското предаване на ПИК само това и чакаха, и по-бързо и от комета се изстреляха към едно от местата, което Мария посещава буквално през ден - фризьорски салон в Лозенец.

Бинго - Мария наистина има бебе! Е, с тази малка разлика, че майката е не тя, а сестрата на певицата Ирена, която на 24 септември миналата година роди своята дъщеричка Йордана. От няколко дни бебето е на втората си визита в родината на майка си и баща си Иван. Семейството живее в град в Koнcтaнц нa нeмcĸo-швeйцapcĸaтa гpaницa, като и племенничката на Мария проплака в Германия.

След престоя във фризьорския салон, в който търпеливо и без рев изчака Мария да се наконти, невръстната Йордана получи привилегията количката й да бута звездната й леля. Двете сестри се насочиха към един от сладкарските обекти в квартала, през които редовно пазаруват шоколадови изкушение не една и две софийски ВИП-персони. Мария не остана незабелязана, дори събра зяпачи пред магазиина, още повече, че бе с изключително секси дантелено екипче от потник и къси гащета и разходи осанка със самочувствие на харесвана жена.

На оглед в сладкарницата влезе и бебе Йордана, но този път в ръцете на майка си. Кака й пък очевидно щади фигурата си, защото напазарува само два пакета домашно изпечени солети и изобщо не се изкуши от тортите на съседния щанд. След което 9-месечното момиченце отново зае мястото си в своето превозно средство, а грижовната леля Мария го заведе на гости в апартамента си.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !