Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Американски влогър срина Гери-Никол за английския ѝ

отпечатай новината

22.06.2017 10:44 | Видян 2422 пъти

Американски влогър срина Гери-Никол за английския ѝ

Американският влогър Dro следи какво се случва на българската музикална сцена и периодично публикува в канала си в YouTube своите видеореакции, в които слуша и анализира различни песни на родните ни изпълнители.

След като Гери-Никол мина по реда си с английската версия на Готина и луда, която озаглави One Of A Kind, Dro остана с впечатлението, че българските изпълнители не умеят да пеят на английски.

Колоритното гримирано момче зачеса варненката за английското ѝ произношение и изтъкна, че в началото на песента почти нищо не ѝ се разбира.

Преди около седмица Dro е "разкостил" и новото международно парче на Андреа Vitamin, научи ПИК. За разлика от критиките за Гери-Никол, тук влогърът не спира да сипе суперлативи. Около 10 пъти показва колко харесва Андреа - "She is very sexy!", за произведението ѝ отсича категорично: "I love this song".

Във видеореакцията си за Vitamin Dro на няколко пъти разкрива, че е очарован от това как Андреа произнася чуждия език и заключи: "Извинявам се на феновете на Гери-Никол, но английският на Андреа е много по-добър от нейния"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !