Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Димо от София - ден и нощ вече е дипломиран актьор

отпечатай новината

22.06.2017 11:29 | Видян 1452 пъти

Димо от София - ден и нощ вече е дипломиран актьор

Актьорът Стефан Добрев, познат от малкия екран като татуиста Димо от сериала София ден и нощ, получи официално диплома по актьорско майсторство. Преди дни Стефан се дипломира в театрален колеж Любен Гройс в класа на проф. Надежда Сейкова.

"Стефан е много сериозен, амбициозен млад човек със зряло мислене. Поставя си цели и последователно и упорито ги постига, даже е по-зрял от възрастта си. Самокритичен е и много чувствителен. Емоционален, но възпитано крие емоциите си и ги потиска в себе си. Деликатен и заедно с това честолюбив, с достойнство човек. Вярвам че неговата упоритост и целенасоченост ще го доведат до добри резултати с каквото се заеме занапред“ , споделя проф.Сейкова.

Стефан е снимал епизодични роли за десетки холивудски продукции, сред които: Undesputed IV, Expendables с Мел Гибсън, Survivor с Мила Йовович и Пиърс Броснан, във френските сериали Section Zero и Fractures, The Hitman’s Bodyguard с Гари Олдман. Участвал е и в Столичани повече, Под прикритие и други български кино и тв проекти. Преди това е завършил мениджмънт на туризма във Варна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !