бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Желко Йоксимович и Джокович се местят в тузарски квартал

отпечатай новината

22.06.2017 12:13 | Видян 1446 пъти

Желко Йоксимович и Джокович се местят в тузарски квартал

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович съвсем скоро се очаква да се пренесе в нов дом, при това не къде да е, а в най-атрактивния и новопостроен квартал в Белград, оценяван за милиарди.

Според сръбските медии, съседи в баровския комплекс на най-успешния глас на Балканите, който на 20 октомври ще представи в зала 1 на НДК своя въздействащ спектакъл DVA SVETA, ще са тенис ракетата Новак Джокович, футболната легенда Деян Станкович и още куп известни бизнесмени, певци и знаменитости.

Феноменалният проект за т.нар. Квартал на звездите в Западната ни съседка, носи романтичното име Белград по вода и се намира в непосредствена близост до река Сава. Освен изключително луксозните и просторни апартаменти, жителите на комплекса ще имат на разположение и хиляди удобства, като мини голф игрище, парк, тенис корт, басейн, фитнес и SPA център, търговски център и т.н.

Очаква се семейството на Йоксимович, което съвсем скоро ще се увеличи с още двама члена, тъй като съпругата на музиканта Йована е бременна с близнаци, да посрещне новата 2018 г. в мечтания им дом, разположен в удивителния звезден комплекс.

Концертът DVA SVETA е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !