Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Есмер и Джизъса закрепиха брака си

отпечатай новината

22.06.2017 12:43 | Видян 1764 пъти

Есмер и Джизъса закрепиха брака си

Благой и Есмер очевидно са успели да закрепят брака си след куп перипетии, през които той премина.

От няколко месеца двамата се радват на любовта си без никакви драми като дори скрепиха отношенията си с нови халки, пише седмичник. Те видимо са от благороден метал и са доста масивни. Двете имат еднакви надписи, посветени на любовта. Разликата е, че халката на Благой е по-изчистена.

Откакто са купили пръстените, съпрузите не са ги сваляли. Халките са закупени в Дубай и според запознати са излезли доста скъпо на футболиста.

Есмер побърза да се похвали с жеста на половинката си, като написа към фотоса на пръстените им "Любов без край". Футболната съпруга е заменила с новото бижу пръстена, който Георгиев постави на пръста ѝ на сватбата им през 2015 година.

Ваканцията им в Емирството продължи по-дълго от обичайното. Този път двамата не бяха придружавани от децата на Благой от Христина Витанова - Йоана и Давид, а взеха само собствения си син Елай.

Според близки до Джизъса, Есмер не пожелала да ги вземат, тъй като искала да си почива, а не да се грижи за три деца. Така Йоана и Давид останаха без традиционната си лятна почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !