Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Валери Божинов бесен на Николета и Михайлов

отпечатай новината

22.06.2017 13:57 | Видян 2154 пъти

Валери Божинов бесен на Николета и Михайлов

Валери Божинов е жестоко обиден на бившата си изгора Николета Лозанова и бившия си съотборник в националния отбор по футбол Николай Михайлов, пише седмичник. Причина за това е, че дъщерята на водещата и Валери – Никол, прекарва много време с Ники Михайлов.

Според Божинов вратарят на националния отбор може да го измести от първото място в сърцето на щерка му. Валери бил категоричен, че Ники Михайлов не трябва да прекарва много време с малката Никол, защото ще свикне с него, а и скоро може да го нарича татко.

След като Божинов обяви, че напуска Китай, Николета и Ники очакват той да им вдигне лют скандал. Новата звездна двойка често посещава елитните столични заведения, като компания им прави момичето на Божинов. Това е вбесило Валери, който при първа възможност ще скастри и двамата.

Божинов и Николета са разделени от повече от две години. Въпреки това те още не са разведени. Дълго време Валери увърта и не подписва документите за развода с плеймейтката, като причината за това не е ясна. Валери има още едно дете от бившата си приятелка Алисия. Момченцето е кръстено на баща си и също като него играе футбол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !