Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джордж Клуни взе милиард от текила

отпечатай новината

22.06.2017 15:29 | Видян 1872 пъти

Джордж Клуни взе милиард от текила

Холивудският ас Джордж Клуни се прости с алкохолния си бизнес срещу 1 милиард долара. Компанията за текила „Касамигос”, на която е съосновател заедно с Ранди Гербер и Майк Мелдман, вече е собственост на гиганта „Диаджео”.

"Ако ни бяхте попитали преди четири години дали ще имаме компания за милиарди, не мисля, че щяхме да отговорим утвърдително", се посочва в изявлението на Клуни, цитирано от американски медии. "Ние ще продължим да бъдем част от "Касамигос". За начало ще пийнем един шот. Или два", казва още звездата от „Бандата на Оушън”.

"Диаджео", в чието портфолио влизат брандове като Johnnie Walker и Smirnoff, ще платят първоначално 700 милиона долара. Допълнителни 300 милиона ще бъдат изплатени за период от 10 години в зависимост от представянето на компанията.

Клуни основа "Касамигос" през 2013 г. заедно със своя съсед и приятел Ранди Гербер - съпруг на супермодела Синди Крофорд, и с бизнесмена Майк Мелдман. Компанията се превърна в най-бързо развиващата си първокласна марка текила в САЩ.

Източник и снимка: Monitor.bg


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !