Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Нина Добрев се гмурка сред акули на Бахамите

отпечатай новината

22.06.2017 15:44 | Видян 1489 пъти

Нина Добрев се гмурка сред акули на Бахамите

Да пътешества и покачва нивото на адреналина в кръвта си с екстремни преживявания като флипинг и флайбординг – така канадската звезда с български произход Нина Добрев е решена да прекара лятото си тази година. Месец, след като отскочи за няколко дни до Барселона, където пребори страха си от височини с въздушна акробатика, звездата от „Дневниците на вампира” се отправи с приятели към Бахамите. Освен да събира тен под жарките лъчи на бреговете на остров Бимини, актрисата тества апетита си към приключения и като се гмурна за кратка подводна обиколка сред акулите в Атлантическия океан.

Добрев се отдаде на заслужена почивка, след като през последните няколко месеца работи по филмите Crash Pad, Flatliners и сериала „Работохолици”. Само преди няколко седмици тя завърши първата част на снимките и към лентата Departures, в която слага униформата на стюардесата Изи. В тийн драмата Добрев си партнира със звездата от „Игра на тронове” Мейси Уилямс, която скача в кожата на тежко болно момиче, помагащо на приятел да преодолее хипохондричните си страхове.

Сред последните роли на Нина бе приказливата и непохватна хакерка Беки, която послужи като скрития коз в групата от герои по неволя на Ксандър Кейдж в „Трите хикса: Отново в играта”. За участието си във филма звездата получи номинация за Teen Choice Awards, а след като разкъса бедро по време на единствената си екшън сцена в продукцията, Добрев се запали и по бодибилдинга.

Измежду заетия си работен график и високоадреналинен туризъм, актрисата ще намери време и за отскок до България. Да се завръща в родината поне веднъж годишно е традиция за Нина, чието семейство се установява в Канада, когато звездата е едва на 2 години. „От най-ранна възраст се прибирам почти всяка година, за да виждам баба, дядо и роднините. България много се промени през годините. Също както Торонто, но още повече, тъй като през 90-те години страната трябваше да се изгради наново.

Тя се преобразява и променя по много красив начин. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", сподели наскоро в Хонг Конг актрисата, чийто дом в столичния център редовно събира опашки от чакащи за автографи фенове. Сред любимите места на Нина в София е градинката „Кристал”, където през 2015 г. звездата се забавлява с пърформънса на улични танцьори.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !