Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Новият на Преслава преби до кръв неин фен

отпечатай новината

22.06.2017 17:46 | Видян 2549 пъти

Новият на Преслава преби до кръв неин фен

Новото гадже на Преслава –Павел Цветков, е попилял от бой почитател на чалга звездата в столичното заведение, научи HotArena.

Неприятният случай се е състоял преди дни, по време на участие на Преслава във фолк заведението в Студентски град. Павел Цветков, който е интимен с фолк дивата от около месец, се настанил на едно от ВИП сепаретата заедно с бившия футболист Мони Делчев – Шарения и съпругата му, която е най-добрата приятелка на Преслава, писа „Уикенд“.

След като едрогърдата певица изпълнила няколко от хитовете си в препълнената дискотека, тя седнала при новото си гадже и приятелската си компания, а диджея обявил, че живите изпълнения ще продължат след половинчасова почивка.

Порядъчно пийнал клиент обаче успял да преодолее охраната на ВИП сектора и се курдисал до Преслава, подавайки й 100 лева в ръката. Мъжът настоявал певицата да поздрави с един от хитовете си неговата приятелка. Настъпателният почитател на чалга дивата обаче не калкулирал в уравнението си импулсивния нрав на Павката. Новият на Преслава буквално побеснял от разиграващата се пред очите му ситуация.

„Грабна препълнената с вода и с лед ледарка от масата и я стовари с все сила върху главата на несретника. Онзи падна на земята, а гаджето на Преслава започна да го рита. Добре, че се намеси охраната и го възпря, иначе можеше и да го убие”, ужасени са от агресията на Павел Цветков очевидци на побоя.

Минути по-късно мъжът напуснал окървавен заведението заедно с приятелката си. Грозната саморазправа с нейни почитатели обаче по никакъв начин не смутила Преслава, която даже не направила забележка на възлюбения си, категорични са свидетели на мелето.

Източник и снимка: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !