Играч на Исландия спечели 250 000...

Играчът на Исландия Рурик Гисласон спечели 250 000...

Бил Гейтс показа баща си

Бил Гейтс показа баща си като пусна снимка с него в...

Милен Цветков тръгна на психотерапия

отпечатай новината

22.06.2017 18:00 | Видян 820 пъти

Милен Цветков тръгна на психотерапия

Милен Цветков се отказа от опитите да се справи сам с емоционалните си проблеми и мина на психотерапия.
От известно време водещият се среща с дипломиран психолог, който му помага да се отърве от крайно избухливия си характер и склонността да се тъпче с храна, когато е под стрес или в лошо настроение, пише „Уикенд“.

Преди няколко месеца млада психоложка била поканена в предаването на Милен, за да коментира хранителните разстройства. Темата станала много интересна на водещия, който открай време се оплаква, че много трудно поддържа форма. Тъй като е доста суетен, а и заради работата си в телевизия, той се старае да изглежда добре, но организмът му има склонност към трупане на мазнини.

Често в рамките на броени седмици Цветков е напълнявал с цели 10 килограма, ако се храни, както му харесва, а когато не иска излишни мазнини, просто гладува. В резултат на това често е или с проблемно тегло, или кльощав и гладен, а златната среда така и не може да бъде постигната.

Проблемите с килограмите накарали журналиста да потърси лична среща с психоложката, след като я интервюирал в студиото си. Отначало двамата се срещнали на по чаша кафе, а след това водещият решил, че ще му е полезно да си запише час в кабинета й. Говори се, че междувременно той окончателно се разделил с майката на сина си – Ивета, което дало повод с терапевтката да работят и над неспособността му да бъде с една и съща жена дълго време.

В момента Цветков се опитва да се справи с два свои проблема – крайно избухливия си характер, който е способен да изгони всички около него, включително жената, с която живее, и склонността да преяжда всеки път, когато се чувства зле.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !