Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Миро на издръжка при жена си

отпечатай новината

23.06.2017 10:16 | Видян 4567 пъти

Миро на издръжка при жена си

Певецът Мирослав Костадинов се е уредил с доста изгоден брак. Изпълнителят, който преди година се венча за половинката си Ели на остров Корфу в Гърция, я е избрал не само заради голямата им любов, но и заради умението ѝ да печели пари.

макар да е по-млада от него с няколко години и да няма звездния му статут в обществото, съпругата на изпълнителя е доста добре финансово и няма проблеми да се пенсионира рано.

За разлика от нея Миро е принуден да ходи по участия и да работи здраво поне още няколко години.

"Всичко, което имам, влагам в музиката. не се оплаквам, че съм до просия, но не мога да остана вкъщи и да си гледам живота", преди време намекна в интервю за своите финансови проблеми изпълнителят.

Тогава певецът без свян загатна, че не е от хората, които се славят с пестеливост, пише Уикенд. твърде много бил привикнал с бохемския живот и предпочитал да инвестира средствата си в спомен, вместо в банкови депозити.

"Хората си мислят, че когато си в публичния живот, имаш неограничени финанси. Но това изобщо не е така и както на всички хора и на мен ми се налага да работя здраво", лаконичен е изпълнителят.

Именно паричните неволи са причина Миро досега да избира да живее в България, вместо при съпругата си във Великобритания. Там половинката на музиканта има успешна и много добре платена кариера, жилище и съвсем уреден начин на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !