Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джулиана Гани: Не стъпвайте в комплекс Грийн лайф

отпечатай новината

23.06.2017 11:29 | Видян 2520 пъти

Джулиана Гани: Не стъпвайте в комплекс Грийн лайф

Вчера Джулиана Гани стана жертва на нагло отношение и абсолютно неуважение в прехваления петзвезден комплекс в Созопол Грийн лайф резорт.

В момента на настаняване миската и нейният мениджър се оказали с объркана резервация, а рецепциониската на име Красимира, се е държала супер нагло и непрофесионално, пише blife. 10 минути се лутала и търсила на картата апартамента, в който да ги настани.

Вместо да се опита да реши проблема въпросната служителка се подсмихвала надменно и дори обърнала гръб на гостите. После се оказало, че в хотела няма пиколо и се наложило Джулиана сама да мъкне огромния си куфар.

Вместо рецепционистката, две чистачки упътили Джулиана, но се оказало, че и това не е въпросният апартамент, което наложило моделката да се връща обратно с куфара. Вбесена Джулиана Гани поискала да говори с управителя, който също като пиколото липсвал.

След доста време той позвънил на Гани, но вместо да се извини и той като момичето от рецепцията се държал супер неуважително и нагло.

„Каза ми, че днес може да остана в хотела, но утре е по-добре да го напусна. По- голям непрофесионализъм не съм виждала. А фактът, че цената на една нощувка е 200 евро никак не е маловажен. Никога не ходете на това ужасно място Грийн лайф резорт в Созопол“, възмущава се Джулиана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !