Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Снимат филм по Имението Даунтън

отпечатай новината

24.06.2017 09:11 | Видян 1612 пъти

Снимат филм по Имението Даунтън

Година и половина, след като „Имението Даунтън” излъчи и последния си епизод, продуцентите от NBC потвърдиха, че вече готвят продължение на историята във формата на филм. Към днешна дата екипът работи по сценария на предстоящата лента, а дали и колко от актьорите в оригиналния каст ще се завърнат и на големия екран, предстои да се разбере.

„Явно медиите знаят преди нас. Все не съм получила потвърждение дали подобен проект ще бъде реализиран. Със сигурност всички бихме искали да се включим, ако филмът наистина съществува”, заяви пред ScreenRant Софи Макшера, която изигра ролята на кухненската помощничка Дейзи в сериала.

„Имението Даунтън” разказва за живота на аристократичното семейство Кроли и прислужниците му през Едуардската ера – с големите събития в историята, които отразяват ефект в живота им, както и на британската социална йерархия. Сериалът е носител на „Еми” и „Златен глобус”, а сред звездите в актьорския състав на продукцията са Хю Боневил, Маги Смит, Лора Кармайкъл, Джим Картър и др.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !