Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Уолбърг строи нелегален бежански лагер за Трансформърс

отпечатай новината

24.06.2017 09:17 | Видян 1674 пъти

Уолбърг строи нелегален бежански лагер за Трансформърс

С устрояването на нелегален бежански лагер за издирваните от закона роботи се е заел Марк Уолбърг в премиерното заглавие за седмицата „Трансформърс: Последният рицар”. Да наеме вицепрезидент на нелегалната си институция и да върне истинския глас на най-добрия си приятел сред машините – Бъмбъл Бий, са само част от задачите, с които се нагърбва основният персонаж в човешки облик в новата лента на режисьора Майкъл Бей.

За да скочи отново в кожата на Кейд Йегър, холивудската звезда сваля 13 килограма. „Беше лесно – хранех се с миризмата на храната, която ядяха семейството ми”, намигна пред медии наскоро Уолбърг, за когото това ще е второ и последно приключение под щампата на „Трансформърс”.

В първите минути от филма Бей екранизира своя исторически прочит на легендата за крал Артур, който бива спасен в битка, благодарение на комуникацията на солидно почерпения Мерлин с извънземните. Стотици години по-късно талисмани от времето на прочутия владетел предвещават края на света, а от Кейд и компания зависи неговото спасяване.

Като глътка свеж въздух ще ви подейства изненадващото участие на Антъни Хопкинс в челния сблъсък между ламарини и хора. По традиция, сюжетната линия на „Трансформърс” може да ви докара до епилепсия, докато установите кой робот за чие благо се бори.

Задачата е трудна и заради сведения до абсолютен минимум диалог. Когато все пак зрителят си почива от мащабните екшън визуализации с някоя и друга реплика, тя обикновено потъва в сподавения смях на двама-трима в киносалона. Именно плоският хумор е елементът, който ни подсказва, че франчайзът вече върви към своята гибел.

„Последният рицар” определено ще намери аудиторията си, отскочила до салона, за да се наслади на летните и неангажиращи сцени. Не е изненада, че огромният коз в ръкава на Бей са визуалните ефекти, реализацията на които отнема солидна част от бюджета на лентата в размер на 260 милиона.

Заделените средства правят петата част от поредицата най-скъпо струващата на продуцентите. Според прогнозите на експертите обаче тя ще донесе най-малко печалби в боксофиса – за първите пет дни на големия екран „Последният рицар” се очаква да събере едва 70 милиона от киноманите в Северна Америка.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !