Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Люси Дяковска разкри ужасяваща исторя

отпечатай новината

26.06.2017 11:46 | Видян 2326 пъти

Люси Дяковска разкри ужасяваща исторя

Майката на Люси Дяковска ѝ прости, че е лесбийка. За това се похвали самата изпълнителка в социалните мрежи. Още през 2012 г., когато беше в къщата на „ВИП Брадър“, звездата разказа през сълзи, че с родителката ѝ не си говорят от години заради сексуалната ѝ ориентация и в ефир тя ѝ поиска прошка. Ето, че петилетка по-късно вече я е получила. Плевенчанката не веднъж е споделяла, че пианистката мама Роси се срамува от нея, но това вече е в миналото. По думите ѝ немалка роля за това е изиграло участието ѝ в шоуто за имитации „Като две капки вода“, в което тя влезе и в доста мъжки образи.

Люси Дяковска става лесбийка, след като е била брутално изнасилена като тийнейджърка в родния си Плевен. 17-годишната тогава девойка една вечер решава да излезе да се забавлява със свои приятелки в популярна местна дискотека. Певицата решава да си тръгне от заведението, тъй като имала вечерен час.

До входа на бара я изпраща една от близките ѝ приятелки, но именно там става грозната случка. Още преди да се е отправила към стоянката с такситата, непознат мъж я дръпва настрани и я завлича в близките храсти. На метри от заведението извратенякът се гаври с Люси, докато момичето пищи и се бори.

„Всичко се чуваше, охраната беше там, но не направи нищо“, спомня си Дяковска за ужаса. Гардовете изобщо не си дават труда да проверят откъде и защо идват виковете за помощ на момичето. Люси се срамува да се прибере у тях – цялата в синини, с окъсани дрехи. Болката, която изпитва е непоносима, но дори не отива до Бърза помощ.

На никого не споделя за случката и решава да не дава показания в полицията, пише "Телеграф". Според нейни съгражданки Люси се е изплашила от човека, който ѝ посяга. Тя наистина го е познавала, но пък после разбира, че нерезът се движи в мутренски компании и всява страх в цяла Северна България.

Този факт накланя везните, тя се затваря в себе си и отказва да търси отмъщение. Дяковска преживява и друг ужасен инцидент, който променя тотално живота ѝ, а най-вероятно и ориентацията ѝ. Още като тийнейджърка ря движи в по-нестандартни компании в родния си град. Една от най-близките ѝ приятелки е лесбийка, но по това време вокакистката на No Angelес си има гадже – момче, което работи барман в Плевен.

Тогава много популярни са скинарите, които обикалят и раздават правосъдие. Един ден те попадат на аверката на Дяковска и тотално я смазват от бой. Момичето дълго време не успява да се оправи, а тази случка преобръща света на поп певицата. Люси решава завинаги да напусне България, След като изкласява гимназия, тя е приета да учи танци и драма в Германия.

Заминава да живее в чужбина, но изпитва носталгия и не прекъсва контактите с плевенските си приятели. Не къса и с тогавашното си гадже момче, но след една година живот в Германия го зарязва. Според мълвата зверското поругаване на честта преобръща наопаки живота на Дяковска, която избира да избяга от всички, Отива в Германия и започва живота си на чисто като заради болезнения спомен и отвращението от онази нощ си обещава никога повече да не докосва мъж.

Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !