Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Chateau de Cassis - Суперхотел в замъка над новото Сен Тропе

отпечатай новината

26.06.2017 17:30 | Видян 4166 пъти | Гласували 1

Chateau de Cassis - Суперхотел в замъка над новото Сен Тропе

Касис е новият хит на Френската Ривиера, макар всъщност да е едно от най-старите населени места на нея. Провансалското градче е истински рай за туристите и още през май вече бе запълнено до краен предел с платежоспособни гости от цял свят при цени, които се равняват с тези в Кан по време на кинофестивала, както се убеди Гранд хотели.

Прекрасни плажове с море като излязло от фотошоп по багри, невероятни малки шато за най-хубавото розе на планетата и нелоши други вина, маслинени горички и могъщите скали на Пиринеите, на една от които е кацнал 10-вековният замък, превърнат в гранд хотел, типично провансалски къщи в розово, охра и жълто, ухание на субтропични красиви цветя и храсти: това е Касис на 10-ина км от Марсилия.

Chateau de Cassis е един от най-старите и със сигурност – един от най-красивите средновековни замъци във Франция и безспорно с най-романтичната гледка към прекрасния залив на града с живописното му пристанище и островите в неговия залив.  Разположен на яката скала над града, той е превърнат в луксозно място за настаняване за отбрани гости. Гордее се, освен със своите малко на брой апартаменти в автентичните кули на стария дворец, но и с прекрасната градина и отопляемия каменен басейн.

Просторната обитаема площ на хотелския копмплекс категория Гранд има голяма рецепционна зона с много и красиви мебели, малък салон с пиано и места за хранене както вътре, така и навън.
Невероятна е тихата закуска, която могат да ви сервират, а вие да гледате буквално в краката си лодките в невероятно красивия залив на Касис, където може да не акостират толкова големи яхти, колкото в недалечния курорт Сен Тропе в същия регион Вар, но природата е много по-атрактивна без никакво съмнение. Шатото се гордее със своя обслужващ персонал, достоен за истински замък, какъвто е този хотел: от камериерките, през консиажа и до всички останали членове на сървис департамента на Chateau de Cassis.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !