Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Човекът, който разби Hotel du Cap

отпечатай новината

26.06.2017 17:55 | Видян 5544 пъти | Гласували 1

Човекът, който разби Hotel du Cap

Задължително вземате 12 нощувки за 33 600 евро (едната Ви е бонус), нищо че ще спите 2-3, но ако искате телевизор в стаята, доплащате 500 евро на нощ. Hotel du Cap е най-престижният на цялата френска Ривиера, но един човек го направи на пух и прах и го промени из основи.

Особено в дните и нощите на Канския фестивал това място е съсредоточие на милиардите, звездите и диамантите на цял свят, както ще продължи да бъде и цяло лято чак до октомври и така всяка година, ще посреща и ще изпраща величията. С много ирония и хумор героят – хитовия режисьор Брет Ратнър, разказва пред сп. Deadline как срази институцията, която по йерархия на настаняване и дори външно напомня нашата Резиденция Евксиноград в летния сезон:

„Станах персона нон грата и ми беше забранен достъпът до Hotel du Cap-Eden-Roc, след като бях там, а после написах статия за травматичния си опит да ми дадат най-лошата си стая. От онзи момент нататък обаче, в който и 5-звезден хотел по света да вляза, винаги ми дават най-добрите си апартаменти.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !