Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Лора Караджова се чекне в порносайтове

отпечатай новината

27.06.2017 12:34 | Видян 5453 пъти

Лора Караджова се чекне в порносайтове

Лора Караджова влезе в секс сънищата на мъже и жени от целия свят, след като нейното XXL видео влезе в колекцията на най-големия порно сайт в света pornhub.com.

Проверката ни установи, че щерката на Данчо от "Сигнал" наистина се чекне дибидюс гола в пикантно видео, което се радва на прилична полулярност, пише Таблоид.

Порнотанцът на красавицата пък е прикачен в колекциите на десетки други портали с нецензурно съдържание. Видеото продължава 4мин. и 7сек. В него съблазнителната блондинка не крие нищо от тякото си, и както се оказа, съвсем правилно.

Докато се врътка общеващо по цици и дупе, Лора изпраща кокетни усмивки към оператора, което явно е подействало на зрителите.

Прави впечатление, че певицата въобще не се притеснява пред камерата и дори провокира потенцялните си зрители към грешни помисли, като от верме на време еротично раздрусва циците си с ръце.

Певицата от край време е извсетна с либералните си възгледи за живота. преди 6г., красавицата свали всичките си дрехи за корицата на "Плейбой".

Освен фотосесията, палавницата засне и провокативно клипче, което сега вече се мъдри в световния онлайн лидер в индрустрията за възрастни pornhub.com.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !