Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рагин в оставка! Марвел под чадъра на СИК?

отпечатай новината

27.06.2017 14:19 | Видян 3650 пъти

Рагин в оставка! Марвел под чадъра на СИК?

Скандалът, при който шведски турист – общ работник алкохолик, изрита непредизвикан в главата българска камериерка – пенсионирана висшистка, доведе до оставката на доайена на туристическата индустрия у нас Благой Рагин.

Всъщност той по нелеп начин припомни предишния скандален случай, разиграл се преди няколко години, при който скандинавски млади туристи се сбиха с български граждани и това ни отряза за дълго време от пазарите на полуострова, от което страната изгуби стотици милиони евро.

Думите му предивзикаха медийно торнадо, поради което се стигна дотам министърът на туризма да се намеси в работата на независима неправителствена организация като БХРА и противозаконно да поиска оставката на Рагин, което направиха и всякакви несвързани с бранша лица.

Случаят насочи вниманието към хотел Марвел, където се разигра грозната сцена. Собственик е Ангел Пепелешев, който заедно с Малин Марчев, чийто Мерцедес бе взривен преди няколко години, държи и хотел Нобел в другия край на Слънчев бряг.

Сред дейносттите на дружеството – притежател на обекта, е и партньорство в дистрибуцията на цигари с бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Според публикация на Дневник, бизнесът на Съни бил под чадъра на СИК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !