Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

ДесиСлава крие бременното коремче по участия

отпечатай новината

28.06.2017 12:52 | Видян 2221 пъти

ДесиСлава крие бременното коремче по участия

Откакто гръмна новината за бременността на ДесиСлава, певицата постоянно се тормози от мисли как да скрие видимото. Поредната й приумица, кяото демонстрира на няколко участия, е да стяга вече големия си корем с широки колани. А ако но тях расте нов живот, това е доста глупава идея от страна на блондинката!

Преди дни тя лъсна на участие с дълга черна рокля с цепка и редовния аксесоар, препасан на кръста. Оказва се, обаче, че и той вече не е способен да замаскира истината. Певицата вече ударно наедрява не само в областта на корема, но и на задните части, краката, лицето, шията... навсякъде!

Напълно възможно е ДесиСлава да е от тези дами, които наддават значителна бройка килограми, докато износват бебето си. А ако сега е в петия месец, то не искаме да си представяме на какво ще заприлича до деветия!

Все пак, още се намират нейни почитатели, които смятат, че просто се е запуснала и е надебеляла от похапване и липса на физическа активност, а не от бременност. Певицата отрече да чака дете, а и Благой Найденов е гроб по темата, дори рпед най-близките си приятели, пише "България днес".

Наравно с килограмите, расте и броят на участията на ДесиСлава. След триумфа си в "Катод ве капки вода", кариерат ай тръгна стремглаво нагоре. Лятото й е затрупано с участия. Най-вероятно ще изкара топлите месеци на пълно обороти, а веднага след това ще излезе в майчинство. Но до тогава се надяваме да не се притиска все така с тези колани, че ще вземе да си направи някоя поразия!    

Източник и снимка: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !