Ето как и чрез кого К.Петков...

"Добро утро. Това е г-н Мартин Драгулев, който замества...

С.Йончева и Доминго празнуват...

"Доминго и аз на корицата на Das Opernglas за май!...

Il Volo канят българка на танц

отпечатай новината

28.06.2017 16:34 | Видян 1323 пъти

 Il Volo канят българка на танц

Между репетициите със симфониците на БНР тенорите ще хапнат в ресторанта на Лео Бианки

Да поканят момиче от публиката на танц, докато изпълняват класиката на Елвис Пресли I Can't Help Falling In Love With You – това ще бъде един от жокерите на Il Volo за добро прекарване на концерта им в НДК на 30 юни. Триото, което вече има турне с Барбара Стрейзънд зад гърба си и

адмирациите на The Rolling Stones за акапелните си изпълнения,

пристига утре вечер след бис във Виена. Интересът към ангелогласните Пиеро Бароне, Иняцо Боскето и Джанлука Джинобле е огромен и импровизирания фен клуб, който ще изпълни зала 1, се стича от всички краища на страната, издават организаторите от „БГ Саунд Стейдж”. Между репетициите си със симфониците на БНР момчетата ще намерят време и за отскок до ресторанта на Лео Бианки, чиито рецепти от италианската кухня вече са галили небцето на звезди от калибъра на Ерос Рамацоти, Никол Шерцингер, Тото Котуньо и Жерар Депардийо.

Приятелите, стартирали кариерата си в музикално риалити на Ботуша, ще представят у нас актуалния си албум Una Notte Magica („Магична нощ“), който е трибют към наследството на Тримата тенори Пласидо Доминго, Хосе Карерас и Лучано Павароти. В сетлиста им освен класики като O Sole Mio и Nessun Dorma ще влязат евъргрийни и известни неаполитански песни като Un Amore Cosi Grande, Volare, Granada и Caruso. През 2016-та момчетата представиха Una Notte Magica на прочутия площад Санта Кроче във Флоренция. Тогава диригентската палка хвана един от вдъхновителите и основни елемнти в проекта – маестро Пласидо Доминго.

Пиеро, Иняцо и Джанлука имат глас и не се страхуват да го използват, а маркетинговата им стратегия е повече от хитра –

те са поп модели влюбени в операта,

чиито чар вкарва класиката във фонотеките на публика във възрастов диапазон от 5 до 50.

Ракета носител към върховете на чартовете в Италия за музикантите се оказва триумфа им на „Сан Ремо” с баладата Grande Amore през 2015 г. Шест години по-рано, още преди да са опознали трайно тайните на самобръсначката, с кариерата им се залавя продуцентът Микеле Торпедине, осигурил трамплин към А-групата на шоубизнеса на Андреа Бочели. Il Volo имат две номинации за „Грами“ и пет студийни албума с платинен статус, а харизмата им вече е ускорявала пулса на феновете от престижни сцени като Арена ди Верона и Карнеги Хол. Билети за шоуто на цена от 50 до 150 лв се продават в eventim.bg.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !