Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ето кой смени Рачков в леглото на Мария Игнатова

отпечатай новината

29.06.2017 11:16 | Видян 4072 пъти

Ето кой смени Рачков в леглото на Мария Игнатова

В близките месеци се загатна, че блондинката е прекратила дългогодишните си интимни отношения с колегата си Димитър Рачков, а смяната на адреса и появата на нови мъже около нея само потвърждават мълвата, че Мария и Митко вече не са двойка.

Водещата на „Господарите“ прекарвала по-голямата част от времето си в комапнията на снажен и висок господин, който я придружавал на работни и приятелски срещи и я возел с колата си. С доста по-младия конкурент на Рачков Мария кръстосала съдба съвсем случайно, благодарение на свои познати, които отдавна й повтаряли, че много я харесвал, а тя най-сетне решила да му даде шанс, писа „Ретро“.

Той от своя страна навъртал стотици киломентри, за да удовлетвори всичките й желания. В замяна на старанието му Игнатова вече не се притеснявала да демонстрира извънредно топлото си отношение. Покрай него блондинката все по-често се усмихвала и била в приповдигнато настроение. В дома си обаче не го канила, за да не ги изловят, предпочитала да се срещат на четири очи на неутрален терен.

Източник и снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !