Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Парис Джексън посвети нова татуировка на баща си

отпечатай новината

02.07.2017 09:12 | Видян 2559 пъти

Парис Джексън посвети нова татуировка на баща си

В навечерието на 8-мата годишнина от смъртта на Майкъл Джексън, дъщеря му Парис му посвети поредна татуировка.

19-годишната начинаеща актриса и модел този път избра надпис, който гласи “Applehead” – прякор, с който най-близките хора на Майкъл го наричали. Дъщерята на Краля на попа се похвали с татуса си в Instagram и към него добави послание: “С всяка стъпка, която правя, ти повдигаш крака ми и ме водиш напред. Обичам те.”

Джексън е любителка на татуировките и това е поредната в колекцията й, вдъхновени от баща й. Първата от тях е инспирирана от корицата на албума “Dangerous”, който Майкъл издава през 1991 г. Тя изобразява сложна плетеница от различни животни. В средата пък са изобразени очите на Джексън. Думата “Bad” пък е изписана с червено мастило върху дясната й ръка. Албумът на поп певеца с това име е култов за времето си, а според много от феновете му е най-добрият му проект.

На 25-ти юни 2009 г. сърцето на Майкъл Джексън спира в следствие на отравяне с лекарството пропофол. Освен Парис, той има още две деца – момчетата Принс (Майкъл Джоузеф Джексън Младши) и Биги (по-известен като Бланкет или Принс Майкъл Джексън II).

Източник и снимка: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !