Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Х фактор и Гласът на България наддават за Люси Дяковска

отпечатай новината

29.06.2017 17:41 | Видян 2491 пъти

Х фактор и Гласът на България наддават за Люси Дяковска

Две телевизии наддават за Люси Дяковска, пише HotArena.

Певицата е получила оферти да влезе в журито и на „Х Фактор” по Нова, и на „Гласът на България” по Би Ти Ви. Според запознати, тя била по-склонна да приеме второто предложение. Преди две години Люси бе треньор на групите в „Х Фактор”, но сериозно обмисляла да смени формата, писа „Уикенд“.

Упорито се говори, че Дяковска е предпочела да сключи договор с най-големия конкурент на Нова тв – Би Ти Ви. Следващият сезон на „Гласът на България” ще бъде в ефир чак през пролетта на 2018-а, но записванията за участие в него вече текат, а с тях – и подготовката на продукцията, чиято най-важна част е изборът на четиримата членове на журито. Шушука се, че шефовете в Би Ти Ви много искали една от тях да бъде именно Люси.

Талантливата плевенчанка направи своя прощъпалник като ментор на музикални таланти именно в Би Ти Ви. Това се случи преди цели 10 години, във формата „Мюзик айдъл 2” по покана на продуцентите Иван и Андрей. Оттогава бившият вокал на световно известната група „Ноу Ейнджълс” е позната в родната си България не толкова като певица колкото като журираща в певчески формати.

В последните години обаче зрителите я приемат почти като пришита за предаванията на Нова тв. Изпълнителката е участвала във „ВИП Брадър”, „Х Фактор”, „Пееш или лъжеш”, „Като две капки вода”. Според слуховете обаче била на път да скъса с това. Твърди се, че или сама е решила да смени канала, или някой в Нова е преценил, че е крайно време да се търси нещо различно. Така или иначе, очаква се есенният тв сезон в медиата да протече без Дяковска.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !