Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кобилкина дресира мъжа си за психолог

отпечатай новината

30.06.2017 11:05 | Видян 1794 пъти

Кобилкина дресира мъжа си за психолог

Сексоложката Наталия Кобилкина се е заела да запознае съпруга си Такис Дретакис с тънкостите в практикуването на психологията, две седмици след като двамата си казаха заветното „да” на красива церемония на остров Скиатос.

„Като характер е доминиращ и контролиращ и в същото време е много добър. Той е директен, честен и искрен и нищо не спестява”, отбелязва провелителката на мъжкото либидо пред сп. Lovestyle. За да усъвършенства уменията си на психолог, Такис придружава половинката си на всяка нейна бизнес среща с цел да прецени човека отсреща.

Междувременно именно професионалните ангажименти, както на д-р Ко, така и на съпругът й, не позволиха на двойката да замине на меден месец веднага след сватбата. Въпреки това влюбените ще си подарят кратко пътешествие до Монте Карло, където ще посетят приятели на Наталия.

През септември пък ще отпразнуват официално венчавката си с екскурзия до САЩ. Те ще гостуват на роднини на Такис в Ню Йорк, а след това ще обикалят с кола Лос Анджелис, като планират да видят Сан Франциско, Лас Вегас и Маями.

За първата си брачна нощ с Такис, тя отбелязва: „Такис винаги е пълен със сексуални изненади и мощна енергия на горещ гръцки бог. Той е много страстен, направо вулканичен мъж. С него винаги ми е забавно във всяко отношение”.

Двамата се венчаха в компанията на близки и приятели от четири страни в Гърция, а преди церемонията всеки от тях е съставил списък с 20 причини, заради които е решен на голямата крачка. Решихме, че ако не се разбираме или се караме, ние ще ги поглеждаме и ще се подсещаме защо сме се влюбили един в друг”, обяснява Наталия. С Дретакис вече работят и за дете.

Родителите на гръцкия бизнесмен се надяват младото семейство да се сдобие в скоро време със син, като свекървата дори давала секссъвети на Кобилкина на маса. „Когато дойде, ще се радваме много. Работим по въпроса за бебе и всичко е Божа работа, но Такис иска поне две деца”, допълва психоложката.

Източник и снимка: Monitor.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !